Seuratiedotteet

MITEN SEURAN JÄSENEKSI:

Hyvinkään Ratsastajat ry on perustettu vuonna 1991. Ensimmäisessä kokouksessa oli mukana 12 aktiivista harrastajaa, joista osa on mukana toiminnassa vielä tänäkin päivänä. Seurassamme on tällä hetkellä noin 180 jäsentä.

JÄSENENÄ SAAT TUNTUVIA ETUJA mm:

* vakuutuksen, joka korvaa tallilla ja valmennuksessa sattuneet vahingot

* mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa seuran toimintaan

* Hippos-lehden

* SRL:n jäsenkortin, jolla olet oikeutettu Suomen Ratsastajaliiton jäsenetuihin

JÄSENEN TIEDOT ja MAKSAMINEN:

Uuden jäsenen tiedot (nimi, osoite ja syntymäaika), mielellään myös henkilötunnus tulee ilmoittaa jäsensihteeri Jenni Oinoselle tekstiviestillä (040-840 2273) tai sähköpostilla: jenni.oinonen@gmail.com Jos olet aiemmin ollut jonkin toisen seuran jäsen, ilmoitatko viestissä myös jäsennumerosi (löytyy SRL:n jäsenkortista).

Lasku jäsenmaksusta tulee sen jälkeen suoraan SRL:stä postissa tai netposti-palveluun.

HUOM! kilpailulisenssejä ei voi maksaa eikä sitä tulosteta ennen kuin jäsenmaksu 2016 on maksettu.

Jäsenet tulevat saamaan jäsenmaksunsa suoraan SRL:n kautta. TARKISTA, että jäsenryhmäsi (juniori- seniori-jäsen) sekä muut tietosi ovat oikein, JOS JÄSENRYHMÄSI ON VÄÄRÄ, ÄLÄ MAKSA JÄSENMAKSUA ENNEN KUIN OLET SAANUT UUDEN KORJATUN MAKSULAPUN.

Ilmoita virheistä jäsensihteerille. Jos olet ollut perhejäsen ja tarvitset täysjäsenyyden, pyydä korotusosasta erillinen lasku.

Syksyn jäsenale alkaa

Ratsastajainliitto vähentää omia jäsenhintojaan 50 % syyskuun alusta ratsastusseuraan liittyville jäsenille.

Hinnat ovat 1.9.2017 alkaen seuraavat:

o Senioritäysjäsenet 46 €, junioritäysjäsenet 42,50 €

o Senioriperhejäsenet 33 €, junioriperhejäsenet 31,25 €

Kilpailulupien ja lisenssien hinnat vuonna 2017:

JÄSENMAKSUN MAKSAMISEN JÄLKEEN SAAT LISENSSILASKUN, RIIPPUEN SIITÄ, JOS/MIKÄ LISENSSI SINULLE ON MYÖNNETTY, MUISTA MAKSAA MYÖS HEVOSESI VUOSIMAKSU ENNEN KISAA, TÄMÄN MAKSUN VIITE JA SUURUUS TULOSTETAAAN www.ratsastus.fi/ KISAPALVELU/ RATSUJEN VUOSIMAKSUT/ HEVOSESI NIMI TAI REK.NRO!

Kansainvälinen A-lupa 300,- (este, kenttä, koulu)

Kansainvälinen B-lupa 210,- (lännenratsastus + matkaratsastus)

Kilpailukohtainen kansainvälinen lupa 50.-

Kansallinen A-lupa 150.- (este, kenttä, koulu)

Kansallinen B-lupa 60.- (lännenratsastus + matkaratsastus)

D-lupa (entinen aluelupa) 30.-

Hevosen vuosimaksu 40.-

Kansallisesta luvasta palautetaan vuodelta 2016 50 % takaisin niille ratsukoille, jotka ovat saavuttaneet tuloksen vähintään kahdessa kansallisessa luokassa. Kilpailuluvan haltija hakee itse palautusta seuralta.

PDF-tiedostoHYRsaannot.pdf (50 kB)
Hyr Ry Säännöt